İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat
Muğla'da Emlak Piyasası 2020

Muğla'da Satılık Konut Fiyatları

Ege bölges’inin incisi Muğla’da 2018-2019 yılı içerisinde satılık konut fiyatları %5.34 artış göstermiştir. Satılık konut büyüklüğü ortalama olarak 120 metrekaredir.

Muğla'da Ortalama Amortisman Süresi 25 Yıl

Muğla ilinde satılık konutların  metrekare birim fiyatı ortalama olarak verecek olursak  4.512TL'dir. Benzer özelliklere sahip satılık konutların amortisman (geri dönüş) süreleri 25 yıl seviyelerindedir.

Muğla'da Konut Fiyatları En Fazla Yükselen İlçeler

Yıllık ortalama baz alındığında Nisan 2019 sonu itibari ile konut satışlarında Muğla ilinde en fazla değer kazanan ilçeler sırası ile Seydikemer, Fethiye, Marmaris, Ortaca ve Dalaman olmuştur.

Muğla'da Konut Fiyatları En Fazla Düşen İlçeler

Yıllık ortalama baz alındığında Nisan 2019 sonu itibari ile konut satışlarında Muğla ilinde en fazla değer kaybeden ilçeler sırası ile Ula, Yatağan, Datça, Köyceğiz ve Menteşe olmuştur.

Muğla'da En Hızlı Kazandıran İlçeler

Amortisman süresine dikkat edecek olursak Nisan 2019 sonu itibarıyla Muğla ilinde en hızlı geri dönüşe sahip ilçeler sırasıyla Dalaman, Marmaris, Menteşe, Ortaca ve Ula olmuştur.

Muğla'da En Geç Kazandıran İlçeler

Amortisman süresine dikkat edecek olursak  Nisan 2019 sonu itibarıyla Muğla ilinde en geç geri dönüşe sahip ilçeler sırasıyla Seydikemer, Köyceğiz, Yatağan, Datça ve Fethiye olmuştur.


Paylaş

Yatırım yapma, satın alma, satma ya da kiralama gibi konularda size yardımcı olarak doğru kararı vermenizi sağlıyoruz.



Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Mesaj Gönder
Bilgilerinizi Bırakın, Sizi Arayalım


veya

0252 417 35 00